Spor

Beşiktaş’ta 12 kişide daha koronavirüs çıktı!

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın’dan sonra 7’si sporcu, 5’i teknik ekipten olmak üzere 12 kişini daha koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıktı.

Beşiktaş Kulübü, akademi bünyesindeki sporcular, teknik kadro ve idari personele yapılan koronavirüs (Covid-19 ) testleri sonucunda 7 sporcu ve 5 teknik ekip üyesinin testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, “Beşiktaş Futbol Akademi bünyesinde bulunan sporcularımız ile teknik ve idari kadro personelimize, rutin Covid-19 tanı testi uygulanmış, yapılan testler neticesinde yedi sporcumuz ile beş teknik ekip üyemizde Covid-19 pozitif tespit edilmiştir. Covid-19 testi pozitif sonuç veren sporcu ve teknik ekip üyelerimizin tedavi ve izolasyon süreçleri ile BJK Fulya Hakkı Yeten Tesisleri’nin dezenfekte çalışmaları ivedilikle başlatılmıştır” denildi.

SERGEN YALÇIN’IN DA TESTİ POZİTİFTİ

Geçtiğimiz günlerde de teknik direktör Sergen Yalçın’ın koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Yalçın, Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda oynanan Trabzonspor maçında takımının başında çıkamamış, evinde karantinaya alınmıştı.