Magazin

Bergüzar Korel konu çocukları olunca çılgına döndü!

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti bir yandan üçüncü çocuklarını kucaklarına almayı beklerken bir yandan da tatilin keyfini çıkaran ünlü isimlerden. Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Korel, plajda izinsiz şekilde çocuklarını çekme çalışanları fark edince isyan etti..

Bergüzar Korel, 8 Mart gecesi ikinci kez anne oldu

Bergüzar Korel sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerden ancak çocuklarının fotoğraflarını paylaşmayı tercih etmiyor. Geçtiğimiz gün ise gittikleri plajda çocuklarını uzaktan ve izinsiz çekmeye çalışan vatandaşlara karşı ateş püsküren Korel konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

“Basına servis ettiler!”

korel2

Ünlü oyuncu yaptığı paylaşımda şu sözleri kullandı:

“Günler önce ailecek gittiğimiz plajda, basındaki arkadaşlar hassasiyetimizi bilip çocuğumuzu çekmemiş ve yayınlamamışken, halktan bir çok insanın Han ve Ali’nin bir sürü videosunun programlarına servis edildiğini ilettiler bize. Halka açık bir yerde basın tarafından çekilen fotoğraf ya da videomuza hiçbir şey diyemem. Ama işleri bu olmasına rağmen, çocuğumuzun fotoğrafını, videolarını yayınlamayan bu sağduyulu arkadaşlarımızın tam tersine hangi his ile acaba bizim çocuklarımızın videoları çekilip yollanıyor bu sayfalarda inanın anlamıyorum.

Bergüzar Korel'den çocuklarını izinsiz görüntüleyenlere tepki: Buna hakkınız olmadığını bilin artık

Nasıl bir tatmin duygusudur bu? Fark edip uyarıda bulunduğumda ise ne yanlış anlamışlığım kalıyor, ne ben kimim ki ne sanıyorum kendimi naletliğim. Bu çok ciddi bir mesele. Hiç bir çocuğa izinsiz dokunmayın. Fotoğrafını videosunu çekmeyin. Buna hakkınız olmadığını bilin artık”

Oğulları Ali ve Han’dan sonra bu defa kız bebek bekleyen ünlü çift, kızlarının adının ise Leyla olacağını duyurmuştu.