EkonomiGündem

Benzin, motorin, LPG için geçerli olacak: Yüzlerce kişiye duyuru! Kartlara 50 TL hediye edilecek

Akaryakıt fiyatları gündemden düşmezken, bankalar da kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. İş Bankası, müşterilerine özel kampanya açıklamasında bulundu. Akaryakıt kampanyasıyla ilgili detaylar gelirken, kampanyanın yarından sonra biteceği belirtildi.

İş Bankası, akaryakıt kampanyası başlattığını günler öncesinden duyurmuştu. Kampanyanın süresi yarından sonra sona erecek. Banka açıklamasında, ödül kullanımının detaylarını bildirirken, toplamda 50 TL maxipuan kazanılacağını vurguladı.

50 TL YÜKLENECEK

İş Bankası’nın açıklamasına göre, Maximum Mobil’in içindeki Pazarama Araçta Öde menüsünde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulamasına dahil Petrol Ofisi istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ikinci ve sonraki 250 TL ve üzeri her alışverişe 10 TL, toplam 50 TL MaxiPuan kazanılacağı duyuruldu. Kampanya yarından sonra bitecel.

ÖDÜL KULLANIMININ DETAYLARI;

Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içinde yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden yapılan alışverişlerde kullanılabilecektir.

MaxiPuan’larınız 6 Ekim 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir.

MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30 Kasım 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır.

Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir.

Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir.

Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.