EkonomiGündem

Benzin, motorin, LPG alacaklar dikkat: Duyuru yapıldı! 50 TL hediye edilecek

İş Bankası açıkladı. İş Bankası’ndan müşterilerine kampanya duyurusu yapıldı. Kampanya 15 Ağustos’a kadar geçerli olacak. İş Bankası’ndan alınan bilgilere göre, tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 250 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL MaxiPuan verilecek. Ayrıca akaryakıt alışverişinden en az birini temassız bankamatik kartla Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 50 TL MaxiPuan verilecek.

İŞ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI;

• 29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özellikli Maximum kredi kartlar ile temassız öde-geç işlemi yapılabilmesi için bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda Bankamıza ait temassız kart okuyuculu POS cihazlarında aktivasyon işlemi yapılması gerekmektedir. 29 Mayıs 2018 tarihinden sonra üretilmiş olan tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları herhangi bir aktivasyon işlemi yapılmasına gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilecektir. Temassız özellikli Maximum kartınız ile otogaz, benzin ve dizel yakıt alımı gerçekleştirebilirsiniz.

• Maximum Mobil Öde-Geç ile ödeme yapılabilmesi için yakıt alımından önce Maximum Mobil’in içindek Pazarama’da yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulaması üzerinden plaka tanımının yapılması gerekmektedir.

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

KAMPANYAYA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

50 TL MaxiPuan sadece yakıt alımının en az birinin temassız Maximum Kart’ın Öde Geç özelliği veya Pazarama’daki Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapılması durumunda kazanılabilecektir.

Kampanyaya dâhil olan kartlar: İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart)

Kampanyaya dâhil olmayan işlemler

Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Ödül kullanımı

Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 23 Ağustos 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 30.09.2022 (bu tarih dâhil)’dir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 50 TL MaxiPuan kazanabilir. Ek kart ile kampanyadan yararlanılması durumunda MaxiPuan ek kartın bağlı olduğu asıl karta yüklenecektir. Ek kart sahibi ve ek kartın bağlı olduğu asıl kart sahibi müşteriler kampanyadan ayrı ayrı MaxiPuan kazanamayacaktır.