EkonomiGündem

Benzin, motorin, LPG alacak milyonlarca sürücüye müjdelendi: Hemen deponuzu fulleyin!

Ziraat Bankası müşterilerine açıklama yapıldı. Banka, müşterilerini memnun etmek ve yapılan alışverişi daha avantajlı hale getirmek için kampanyalar başlatıyor. Bir kampanya açıklaması daha geldi. Kampanyanın akaryakıt harcamasında geçerli olacağı belirtilirken, kampanya süresi ise 31 Mart olarak duyuruldu.

Ziraat Bankası’ndan akaryakıt kampanyası başlatıldı. Bankadan alınan bilgilere göre, Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarına 75 TL Bankkart Lira verilecek. Kampanyaya 31 Mart tarihine kadar katılım sağlanabilecek.

ZİRAAT BANKASI KAMPANYA DETAYLARI;

Kampanya 16 Şubat – 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil ve bankkart.com.tr’den katılım sağlanması gerekmektedir.
Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verilecektir.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri en fazla 75 TL Bankkart Lira kazanabilir.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir.

Bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.

Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 6 Nisan 2023 tarihinde yüklenecektir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart

Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.