EkonomiGündem

Benzin, motorin, LPG alacak herkes için geçerli indirim müjdesi: 20 TL birden düşecek!

Benzin, motorin, LPG alışverişi yapacak sürücüler için duyuru yapıldı. Akaryakıt fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle kampanyalar yakından takip ediliyor. Petrol Ofisi’nden kampanya duyurusu yapıldı.

Petrol Ofisi kampanya başlattığını duyurdu. Yapılan kampanya açıklamasında, Mobil Öde-Geç’i kullanarak toplam 500 TL üzeri ilk yakıt alımına 20 TL değerinde Positive Puan hediye edilecek.

AKARYAKIT KAMPANYASI AÇIKLAMASI;

Mobil Öde-Geç ile toplam 500 TL ve üzeri yakıt alımlarınızda 20 TL Positive Puan kampanyasından faydalanmak için mobil uygulama üzerinden kaydettiğiniz plaka ile internet alışverişlerine açık olan kredi kartınızı eşleştirmeniz ve yakıt alım işleminizi Mobil Öde-Geç Sistemini kullanarak gerçekleştirmeniz gereklidir.

Kampanya Mobil Öde-Geç üyesi kampanyaya katılan Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak olan yakıt alımlarında geçerlidir.

Kampanya kapsamında bir kullanıcı en fazla 20 TL değerinde ek Positive Puan kazanabilir.

Kampanya kapsamında aynı gün içerisinde aynı istasyondan yapılacak ilk işlem kampanya kapsamında değerlendirilecektir.
100 Positive Puan 1 TL değerinde yakıta denk gelmektedir.

Kampanyada kazanılan puanlar anında yüklenir ve 15.04.2023 tarihine kadar kampanyaya katılan Positive Card üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yalnızca yakıt alımlarında geçerlidir.

Kampanya Petrol Ofisi’nin diğer kampanyaları ile birleştirilemez.

Petrol Ofisi gerekli gördüğünde kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkında sahiptir.