Magazin

Bensu Soral’dan takipçilerine uyarı: Benim numaramı kullanarak dolandırıyorlar!

Son dönemlerde yıldızı parlayan isimlerden olan güzel oyuncu Bensu Soral, gündemde kalmaya devam ediyor. Duru güzelliği ve samimi tavırları ile hem sosyal medya kullanıcılarının hem de magazin basınının dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu, son dönemlerde adından en çok söz ettiren isimlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Yer aldığı dizi projelerinde sergilediği oyunculuk performanslarının yanı sıra güzelliği ile de dikkat çeken Bensu Soral, yakın zaman öncesine kadar evliliğinde yaşadığı sorunlar ile gündeme gelmişti. Uzun süre birliktelik yaşadığı iş insanı Hakan Baş ile geçtiğimiz senelerde nikah masasına oturan Bensu Soral, bir süre sonra boşanma iddiaları ile gündeme gelmiş ve yapmış olduğu açıklamalar ile evliliğinde kriz yaşandığını doğrulamıştı.

Geçtiğimiz aylarda eşi Hakan Baş ile çıktığı tatil sonrasında magazin kameralarına açıklamalarda bulunan Bensu Soral, her şeyin yoluna girdiğini ve bir problem kalmadığını belirtti. Evliliğini kurtarmak için sarf ettiği çaba ile hayranlarından takdir toplayan ünlü oyuncu, şimdi de takipçilerinin karşısına önemli bir duyuru ile çıktı.

Dün akşam resmi Instagram hesabından yeni bir gönderi paylaşan Bensu Soral, dolandırıcılar ile başının belada olduğunu ve kendi adını kullanarak vatandaşlardan para istendiğini belirtti.

BENSU SORAL’DAN YENİ PAYLAŞIM!

Ekranların sevilen isimlerinden olan ünlü oyuncu Bensu Soral, aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir paylaşım yayınladı. Soral, yapmış olduğu yeni paylaşımda eski telefon numarasını kullanan bazı dolandırıcıların kendi adına vatandaşlardan para istediğini belirterek, takipçilerini uyardı.

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLADI!

Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda seneler öncesinde kullanmış olduğu telefon numarası ile uzun süredir bir bağının bulunmadığını belirten Bensu Soral, ismini kullanarak vatandaşlardan para isteyen dolandırıcılar hakkında yasal sürecin başlatıldığını ifade etti.

DESTEK GELDİ!

Bensu Soral’ın yapmış olduğu yeni paylaşıma sosyal medya kullanıcılarından yanıt geldi. Güzel oyuncunun takipçileri geçmiş olsun mesajları ile destek oldu.