GündemMagazin

Bengü yaptığı paylaşımla takipçilerini ikiye böldü!

Ünlü şarkıcı Bengü ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Son ana kadar sahnelerde kalmaya devam edeceğini söyleyen Bengü hız kesmeden konserlerini sürdürüyor. Son yaptığı paylaşımdan sonra ise insanlar fikir ayrılığına düştü.

Bengü ikinci kez anne oluyor! Hamile olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Bengü bebeğinin cinsiyetini de açıkladı! - Galeri - Magazin

Güzel şarkıcı, yakın zamanda verdiği röportajda hamileliğinin aşı olmasına engel olmadığını bu konuda doktoruyla görüştüğünü ve sakınca olmadığını belirtmişti. Ardından doktorunun da desteğiyle birlikte geçtiğimiz aylarda ilk doz korona aşısını yaptırmıştı. İkinci çocuğunu kucağına almak için gün sayan Bengü dün ikinci doz aşısını da yaptırdı ve bunu sosyal medya hesabından duyurdu. Bengü, “Evet aylık hamileyim. Evet doktorlarıma ve bilime güveniyorum. Evet ikinci doz aşımı oldum. Lütfen siz de aşınızı olun” notuyla paylaşım yaptı.

Bengü hamileyken aşı oldu

Aşı karşıtları tarafından ikilik sürmeye devam ediyor. Öte yandan hamilelerin aşı olması konusunda da farklı görüşler var. Bengü’nün paylaşımı sonrası takipçileri de fikir ayrılığına düştü ve fotoğrafı yorum yağmuruna tuttular.

Minik “Selim” doğacak

Şarkıcı, kızı Zeynep’in baş harfi olan Z harfinde kolye taktığı görüldü. Selim Selimoğlu’yla evli olan Bengü, üç ay sonra dünyaya gelecek oğluna Selim adını verecek.

42 yaşındaki Bengü, “İkinci mi?” derken, “Ne güzel sürpriz!” derken ve “Oğlumuz oluyor.” derken, hoş geldin 25. hafta…” ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.