Magazin

Bella ve Gigi Hadid kardeşler Kim Kardashian’ı sildi!

Dünyaca ünlü manken kardeşler Gigi Hadid ve Bella Hadid kardeşler, Kim Kardashian’ı sosyal medya hesaplarından sildi. Filistin asıllı kardeşlerin, Ermenistan'a destek veren sözlerinin ardından, Kardashian'ı takip etmeyi bıraktığı iddia edildi.

Ermeni kökenli ABD vatandaşı Kim Kardashian, Ermenilerin Karabağ’da saldırıya uğradığını iddia etmiş ve açıklamalarıyla tepki çekmişti. Kim Kardashian daha sonra ise Ermenistan’a 1 milyon dolarlık bağış yaptığını duyurmuştu. Konuşulanlara göre; Kardashian’ın bu açıklaması sonrasında babaları Filistin kökenli olan Bella Hadid ve Gigi Hadid, Kardashian’ı sosyal medya hesaplarından sildi.

Hadid kardeşler, Kardashian’ın diğer kardeşlerini takip etmeye devam ediyor. Bella Hadid daha önce, Müslümanlık ve ABD Başkanı Donald Trump’ın Müslüman ülkelere getirdiği ‘vize yasağı’ hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Hadid ‘Müslüman olmaktan gurur duyuyorum” demişti.

Amerikalı magazin yıldızı Kim Kardashian, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmayla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti.