EkonomiGündem

Belediyeden emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek!

Belediye başkanı duyuruda bulundu. Emeklilere 5 bin TL ikramiye verilecek. Emekli ikramiyesinde başvuruların tamamlandığı bildirilen açıklamada, emeklilere destek amacıyla 5 bin TL ikramiyesi ödemesi yapılacağı bildirildi.

Adana’nın Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, emeklilere 5 bin TL bayram ikramiyesinin hesaplara yatırılacağını bildirdi. Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL’lik bayram ikramiyesinde başvuru sürecinin tamamlandığını bildirdi. Buna göre, emeklilere 5 bin TL ikramiye yatacak.

‘2 BİN 200 EMEKLİMİZ BAŞVURUDA BULUNDU’

Aydar, “Seçim döneminde söz verdiğim gibi mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorladık. Toplamda 2 bin 200 emeklimiz başvuruda bulundu. Kriterleri karşılayan yaklaşık bin emeklimizi belirledik. Birimlerimiz bu süreçte titizlikle çalışarak kriterlere uyan hemşerilerimizi belirledi. Tek kriterimiz ‘gerçekten ihtiyaç sahibi’ olmalarıydı.” dedi.

Aydar şu ifadeleri kullandı:

“Sözümüz söz. Her sözümüzü, arkamıza aldığımız halkımızla, halkımız için gerçekleştiriyoruz. Halkın verdiği, halka gidiyor. Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar olarak vatandaşlarımıza verdiğim sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyorum. Her yeni gün daha büyük atılımlarla halkımın hizmetinde olmaya devam edeceğiz”