GenelGündem

Belediyede rüşvete suçüstü!

Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün ihbarı üzerine, Sancaktepe Belediyesi'nde görevini kötüye kullanan ve vatandaşlardan haksız kazanç elde eden personel suçüstü yakalandı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, bugün sosyal medya hesabından “Kamuoyuna duyuru” başlığıyla sürpriz bir paylaşıma imza attı. Başkan Döğücü, paylaşımında belediyede görev yapan bir personelin vatandaşlardan haksız kazanç elde ederek görevi kötüye kullandığını tespit etti. Bu kişinin emniyet güçleri tarafından suçüstü yakalanarak tutuklandığını ifade etti.

HİZMET ETMEKLE YÜKÜMLÜ OLDUĞU VATANDAŞLARIMIZDAN HAKSIZ KAZANÇ ELDE ETTİ

Başkan Döğücü paylaşımında “Bir personelimiz hakkında aldığımız ihbarı devletimizin ilgili kurumlarıyla paylaştık. Koordineli bir şekilde yürüttüğümüz istihbarat ve teknik takip işlemlerinin ardından bir personelimizin, hizmet etmekle yükümlü olduğu vatandaşlarımızdan haksız kazanç elde etmek suretiyle görevi kötüye kullandığını tespit ettik. Görevini kötüye kullanırken emniyet güçlerimizin suçüstü yakaladığı bu şahıs, adalete teslim edilmiş ve tutuklanmıştır” ifadelerini kullandı.