Kamu

Belediye en az lise mezunu zabıta memuru alımı yapacak!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı zabıta memuru alım ilanı verdi. İlanda en az lise mezunu olanların başvuruda bulunabileceği belirtildi. Peki, belediyede zabıta memuru olmak için başvuru şartları nelerdir? Detaylar haberimizde

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı boş kadrolarına açıktan atama yoluyla zabıta memuru alımı yapacak. Lise, ön lisans ve lisans mezunu olanlar kadrolara başvuruda bulunabilecekler. Belediye tarafından verilen ilanda alımların KPSS puan esasına göre yapılacağı belirtildi. Başvuru şartlarını taşıyanlar 17 Ağustos 2020 ile 21 Ağustos 2020 tarihleri arasında başvuruda bulunabilirler.

Başvuru Şartları

a) İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak Ortaöğretim (Lise veya dengi) 2018-KPSS P94, Önlisans 2018-KPSS P93 ve Lisans 2018-KPSS P3 türünde Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak unvanların karşısında belirtilen puan türlerinden, belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak.

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak.

c) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartların yanısıra Belediye Zabıta Yönetmeliğinin 13/A maddesinde yer alan özel şartlara göre zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kg.dan fazla fark olmamak. Boy ve kilo tespitleri belediyemizce yapılacaktır.

ç) Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.

d) Yabancı Dil Sınavı şartı aranan kadrolar için YDS İngilizce veya Arapça sınavından en az (C) seviyesinde puan almış olması gerekmektedir.

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Adaylar, sözlü ve uygulamalı sınava katılabilmek için;

Yukarıda sayılan başvuru belgelerini 17/08/2020-21/08/2020 tarihleri arasında saat 17:30’a kadar (09:00-13:00 / 13:30-17:30 saatlerinde) Nişanca Mahallesi Eyüpsultan Bulvarı No:72 Eyüpsultan/İSTANBUL adresindeki Eyüpsultan Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

İLAN TAM METNİ İÇİN TIKLAYINIZ.