Kamu

Belediye başkanına corona virüsü bulaşınca vatandaşa test uyarısı yapıldı!

Trabzon'un Of İlçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıoğlu’nun corona virüsü test sonucu pozitif çıktı. Durum üzerine açıklama yapan belediye başkanla yakın temas kuran vatandaşlara test uyarısı yaptı.

Türkiye’de corona virüsü vakaları henüz son bulmadığı gibi siyasi isimlerden de corona virüsü haberleri geliyor. Son olarak, Trabzon’un Of İlçe Belediye Başkanı Salim Salih Sarıoğlu’nun corona virüsüne yakalandığı öğrenildi. Başkanın test sonucu pozitif çıkınca belediyeden vatandaşlara uyarıda bulunuldu.

Sağlık birimlerini gereksiz meşgul etmeyin

Belediye tarafından yapılan konuya ilişkin açıklamada, “20- 24 Temmuz tarihleri arasında belediye başkanımızla yakın temas kuran vatandaşlarımızın kendilerine birkaç gün boyunca dikkat etmeleri, yakın çevreleriyle ve aileleriyle temas kurmamaları, ateş, halsizlik ve öksürük gibi şikayetleri durumunda en yakın sağlık birimine müracaat ederek test yaptırmaları önemle rica olunur. Yüksek ateş, halsizlik ve öksürük gibi şikayetleri bulunmayan vatandaşlarımızın Kovid-19 testi için sağlık birimlerini gereksiz yere meşgul etmemeleri önemle rica olunur. Belediye başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını rabbimizden diliyor ve dualarınızı bekliyoruz” ifadeleri kullanıldı.