Afyonkarahisar haberleriGündem

Belediye Başkanı: Vaka sayısında çevre illeri geçtik!

Her geçen gün artan koronavirüs (Covit-19) vakaları hakkında açıklamalar yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Başlangıçta Afyonkarahisar çevre kentlere göre en az hasarla ilerleyen konumdaydı, ama şuanda komşularımızı geçmiş durumdayız” dedi.

Afyon Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, koronavirüs (Covid-19) vaka sayısında Afyon’un çevre illeri geçtiğini söyledi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler denetlendi. Vali Gökmen Çiçek ile birlikte kent merkezinde koronavirüs denetimi yapan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, vatandaşlara ve esnaflara maske ve dezenfektan dağıttı.

DEVLETİMİZ FAZLA BİR ŞEY İSTEMİYOR

Denetimlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek, “Devletimiz ve hükümetimiz fazla bir şey istemiyor. Sadece maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. Bunu da yapmazsak gidişimiz iyi değil. Başlangıçta Afyonkarahisar çevre kentlere göre en az hasarla ilerleyen konumdaydı ama şuanda komşularımızı geçmiş durumdayız. Allah rızası için kendimizi, çoluğumuzu çocuğumuzu ve eşimizi, dostumuzu düşünüyorsak kurallara uyalım” diye konuştu.