Kamu

Belediye 18-50 Yaş Arası Kadrolu İşçi Alımları Yapıyor!

Bursa İnegöl Belediyesi ihtiyaç duyduğu kadroya personel istihdamı sağlamak için 25 Ekim 2022 tarihinde yeni bir iş ilanı yayınladı. Türkiye İş Kurumu’nun Bursa iş ilanları sayfasında yer alan resmi ilana göre, İnegöl Belediyesi KPSS şartsız daimi olarak istihdam etmek üzere 12 işçi alımı yapılacak.

İnegöl Belediyesi personel alımları herhangi bir sağlık sorunu bulunmayan, 18-50 yaş arası, tercihen A2,C1, CE ve E sınıfı ehliyete sahip olan adaylar arasından yapılacaktır. Adaylarda herhangi bir sınava tabi tutulmayacaklardır. Alım yapılacak adayların ayrıca, aşağıda verilen mesleklere ilişkin belirtilen başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylar için ilgili sayfaya ait adres bilgileri aşağıda verilmiştir. Adayların başvurular esnasında yanında bulundurması gereken başvuru belgeleri yine aşağıda listelenmiştir.

Bursa İnegöl Belediyesi’nin yayınlamış olduğu resmi ilanda belirtilen müracaat şartları ve başvuru detayları aşağıda resmi ilan içeriklerinde verilmiştir…

MÜRACAAT KOŞULLARI

İLAN İÇERİĞİ