Ekonomi

Beklenen haber sonunda geldi: Emekli vatandaşlara 4 bin TL ek ödeme yapılacağı kesinleşti!

ING Bank, yeni dönemde maaş hesabını bünyesine taşıyan ve yakınlarını banka bünyesine davet eden emekliler için iki yeni kampanya geliştirdiğini açıkladı.

ING Bank Emekli Promosyonu 2022

ING Bank, yeni dönemde emekli müşterilerini bünyesine davet edebilmek adına yeni bir kampanya geliştirmiştir. Maaş hesabını taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilere ödenecek olan karşılıksız tutarlar şu şekildedir:

  • Emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 1.850 TL
  • Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.300 TL
  • Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.750 TL

ING Bank Arkadaşını Getir Kampanyası 2022

ING Bank geliştirmiş olduğu 2 bin 750 TL üst limitli promosyon kampanyasından sonra yeni bir emekli kampanyası daha geliştirmiştir. Söz konusu kampanya mevcut ING’linin emekli bir arkadaşını banka bünyesine davet etmesi ile devreye girmektedir.

ING Bank Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında banka bünyesine davet edilen her müşteri için 250 TL, toplamda bin 250 TL ek ödeme yapmaktadır.

ING Bank’ın Emekli Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan 2 bin 750 TL üst tutarları emekli promosyon kampanyasına katılım sağlayabilmek için öncelikle maaş hesabının ING’ye taşınması gerekmektedir. Söz konusu taşıma işlemi için ise bankanın mobil uygulamasına, internet bankacılığı kanalına veya banka şubelerine başvuru yapılması gerekmektedir.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan Arkadaşını Getir kampanyasına katılım sağlamak için arkadaşını bankaya davet edecek olan ING’linin ARKADAS yazıp 2205’e göndermesi gerekmektedir. Bu mesaj karşılığında ilgili kişiye davet kodu gelecek ve potansiyel müşterinin sırası ile REFERANS, davet kodu bilgilerini yazarak 2205’e göndermesi sonucunda maaş hesabı taşınacaktır. Taşıma işleminin tamamlanmasından sonra hediye para hesaplara aktarılacaktır. Söz konusu kod, oluşturulduktan sonra 10 gün içerisinde kullanılmalıdır.