Personel Alımı

Bekçi alım ilanı yayınlandı! 14-30 Aralık’ta bekçi alımı yapılacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) ve Jandarma bekçi alımı başvurularının 2022 yılı Şubat ayında yayınlanacağı beklenirken Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bekçi alım ilanları yayınladı. İlana göre 34 ilimizde İŞKUR üzerinden 14-30 Aralık 2021 tarihleri arasında bekçi alımı yapılacak. İşte detaylar…

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) sayfasında bekçi alımı için 14 Aralık 2021 tarihi itibari ile yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre; İstanbul, Antalya, Ankara, Burdur, Amasya, Kırıkkale, Kocaeli, Kayseri, Eskişehir, Sinop, Çanakkale, İzmir, Erzurum, Çorum, Balıkesir, Osmaniye, Kastamonu, Tekirdağ, Denizli, Tokat, Bursa, Afyonkarahisar, Yalova, Adana, Düzce, Gaziantep, Konya, Manisa, Rize, Muğla ve Samsun olmak üzere toplam 34 ilde bekçi alımı yapılacak!

Bekçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak olup, başvurular başladı. Peki, İŞKUR bekçi alımı için istenilen başvuru şartları nelerdir? Toplam kaç bekçi alınacak?

İŞKUR’un açık iş ilanları sayfasında yeni bekçi alım ilanları yayınlandı ve bu ilanlara göre 34 ilde 78 farklı kuruma en az ilköğretim ve lise mezunu öğrenim düzeylerinden bekçi alınacak.

Başvurular bugün başladı ve her bir ilanın son başvuru tarihi farklı olmak üzere 30 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecektir. Yayınlanan güncel iş ilanları ile ilgili detayları görüntülemek ve hemen İŞKUR üzerinden online başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ