Ekonomi

Bayram sonrası ev satın almak isteyenler dikkat: Halkbank 140 bin TL’ye apartman dairesi satıyor!

Türkiye’de pek çok ailenin hayali ev sahibi olmak. Özellikle dar gelirli ailelere nasıl ev sahibi olabilecekleri konusunda araştırmalar yapıyorlar. Kamu ve özel bankalar tarafından uygun fiyatlardan ikinci el konut satışı yapıyorlar. Bayram sonrası ev sahibi olmak isteyenler için Halkbank tarafından 140 bin TL’ye apartman dairesi satıldığı öğrenildi.

Kamu ve özel bankalar icralık evleri uygun fiyattan satışa sunuyorlar. Halkbank gayrimenkul sayfasında yeni konut ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilan listesinde 140 bin TL’den başlayan fiyatlar ile ev satışları yapıldığı görüldü. İlana başvurmak isteyenlerin ise ihaleye katılım sağlaması gerekiyor.

Satışlara katılım için Gayrimenkul Satış Şartnamesinin her sayfasının imzalanarak, gerekli belgeler ile beraber Halkbank şubesine başvuruda bulunulması gerekiyor.

Gerekli Belgeler nelerdir?

Gayrimenkul Satış Şartnamesi
Geçici Teminat Yatırma Dekontu
Teklif Sahibinin TC Kimlik Numarasını içeren Kimlik Fotokopisi
Noterden Düzenlenmiş Vekaletname (Vekaleten teklif verme söz konusu ise vekil adına
Teklif Sahibinin TC Kimlik Numarasını içeren Kimlik Fotokopisi düzenlenmiş, ihale ve açık artırmalara iştirak ve gayrimenkul satın alma yetkilerini içeren noter onaylı, ıslak imzalı vekaletname ve vekilin noter tasdikli imza beyannamesi)
Teklif veren firma ise;
Onaylı Yetki Belgesi ve Güncel Ticaret Sicil Gazetesi (gayrimenkul alım satım yetkisini içeren) İmza Sirküleri Ticaret veya Sanayi Oda Kayıt Belgesi