EkonomiGündem

Başvurana Geri Ödemesiz 2500 TL Nakit Verilecek

Nakit ihtiyacı olan vatandaşları ilgilendiriyor. Milyonlarca vatandaş kampanyalardan faydalanmak için bankaların nakit promosyonlarını takip ediyor. Garanti BBVA müşterilerine nakit imkanı sunuyor. Müşterilerine özel her ay yeni bir kampanya başlatan Garanti BBVA bu ay ki kampanyasına başvuran müşterilerine 2500 TL’ye kadar nakit veriyor.

Ülkemizde en çok tercih edilen bankaların başında gelen Garanti BBVA kampanyayı duyurdu. Emekli yakınının emekli maaş ödemelerini Garanti Bankası aracılığı ile almasını sağlayan Garanti müşterilerine 2500 TL’ye kadar nakit imkanı sunuyor. Nakit sahibi olmak için tek yapmanız gereken emekli bir yakınınıza referans olmak. Garanti BBVA kampanyanın son gününü duyurdu. Son gün bugün.

Garanti Bankası Kampanyanın Detaylarını Şu Şekilde Duyurdu

Emekli Yakınını Davet Et kampanyası 1-31 Aralık 2021 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanyaya katılım Garanti BBVA Mobil ve şubelerinden yapılabilecektir.

Davet eden müşteri davet kodunu paylaştığında kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır.

Davet kodu kullanımı promosyonlu banka değişiklik işlemlerinde kullanılabilir.

“Emekli Yakınını Davet Et “kampanyası kapsamında, Garanti BBVA aktif müşterisi olan herkes ,başka bir kurumdan emekli maaşını alan tanıdığını/yakınını, emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıması için  davet ederek 250 TL nakit ödül kazanabilecektir.

Davet edecek kişi Garanti BBVA Mobil > Başvurular > Emekli Bankacılığı >Emekli Yakınınızı Davet Edin adımından davet kodu oluşturur ve davet edeceği kişi ile paylaşır. Davet edilen kişi Garanti BBVA Mobil’e giriş yapar. Başvurular > Emekli Bankacılığı>Emekli Maaşı Taşıma akışına girer. Promosyon tercihi alanında  “Evet İstiyorum” ve Davet Kodu ile Maaşımı Taşıyacağım” tercihini işaretleyip “Davet Kodu” alanına yakınından/tanıdığından almış olduğu kodu girer ve tüm maaş belgelerini onaylayıp maaş taşıma işlemini gerçekleştirir.

Davet Edilen kişi şubelerimizden de davet eden kişiden alacağı kod ile maaş taşıma işlemini gerçekleştirebilir. Bunun için daha önce almış olduğu davetiye kodunu işlemler sırasında şube personeli ile paylaşması ya da şubede üretilip davet edene SMS yolu ile gönderilen davetiye kodunun davet eden tarafından kendisi ile paylaşılması sonrası şube personeline ileterek maaş belge onayları ile birlikte taşıma işlemlerini tamamlayabilir.

Davet eden, kampanya koşullarının sağlanması durumunda davet ettiği her bir kişi için 250 TL nakit ödül kazanabilecektir.

Davet eden kişi kampanyadan en fazla 10 kez yararlanabilir. Maksimum alabileceği nakit ödül tutarı 2500TL’dir.

Davet eden müşterinin ödül kazabilmesi için ; davet ettiği kişinin ilk maaş ödemesi ve promosyon ödemesini almış olması gerekmektedir. Koşul sağlanmasını takip eden 1 iş günü içerisinde davet edenin Vadesiz TL hesabına nakit ödül tutarı aktarılır.

Nakit ödül yüklemesi; davet eden müşterinin aktif Vadesiz TL hesabına yapılacaktır.(Müşteri halihazırda bankamız emekli maaş müşterisi ise emekli maaşının yatırıldığı Vadesiz TL hesabına ,mevcut emekli maaş müşterimiz değil ise en son hareket gören Vadesiz TL hesabına ödeme gerçekleştirilecektir.)

Nakit ödül yüklemesi sırasında davet eden müşterinin aktif Garanti BBVA müşterisi olması ve aktif Vadesiz TL hesabının  olması gerekmektedir.

Davet edilen kişinin emekli maaşını en az 30 gündür başka bir bankadan alması gerekmektedir.

Davet edilen kişinin birden fazla emekli maaşı varsa sadece tek bir maaşı ile kampanyaya dahil olabilecektir.

Davet eden, dilediği kadar kişi için davet kodu oluşturarak paylaşabilir. Davet edeceği her bir arkadaşı  için ayrı bir davet kodu oluşturması gerekmektedir.

Günlük davet kodu alma limiti yüz(100)dür.

Başarılı bir maaş taşıma işleminde kullanılan davet kodu ,ikinci bir defa kullanılamamakta olup tek sefere mahsustur.

Oluşturulan davet kodlarının oluşturuldukları andan itibaren otuz (30) gün geçerlilik süresi vardır. Bu süre sonunda geçersiz olacaktır.

Davet edilen müşteri emekli maaş taahhüt süresi dolmadan maaşını farklı bir kuruma taşırsa, kalan süreye bakılarak kıstelyevm usulüyle ödenen nakit ödül tutarı davet edenden iade alınır.

Geri alım sürecinde davet eden müşterinin nakit ödül ödemesi yapılan hesabında bakiye bulunmaması durumunda diğer hesaplarından tahsilat yapılabilecektir.

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve internet Bankacılığından, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.