Magazin

Başrol Oyunculularının Uyumsuz Olduğu Söylendi! İlk Üç Bölümün İzlenme Oranları Sınıfta Kaldı!

Fox TV ekranlarında bu yaz itibarı ile izleyici ile buluşan Gizli Saklı dizisi, ilk üç bölümünü yayınladı. Diziyi sıkılmadan heyecan ile takip edenler olduğu gibi oyunculuk performanslarını ve oyuncuların yansıttığı enerjiyi eleştirenler de oldu. Şimdiye kadar yayınlanan bölümler reyting oranlarında beklentilerin altında kaldı. Detaylar haberimizde…

Yaz aylarında ekranlara damgasını vurması beklenen Gizli Saklı, yayınlanan ilk üç bölümü ile beklentilerin altında kaldı. Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan yaz dizisinin reyting oranları, görenleri şaşkına çevirdi.

Başrol Oyuncuları Beğenilmedi

gizli

Diziyi izleyip çok beğenen ve her hafta yayınlanacağı günü iple çeken bir grup olduğu gibi, dizideki başrol oyunculuları olan Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’ın uyumlu bir performans göstermediklerini söyleyen bir grup da var.

Gerek konusu gerek ise işlenişi bakımından tam olarak bir yaz dizisi olan Gizli Saklı, izleyenlerin eğlenceli vakit geçirmesini vadediyor. Renkli bir hikayeyi televizyon ekranlarına yansıtan Gizli Saklı, şimdiye kadar beklediği izlenme oranlarına ulaşamadı.

Reyting Oranları Sınıfta Kaldı!

Bu yaz yayınlanmaya başlayan Gizli Saklı, 22 Haziran akşamı yayınlanan üçüncü bölümü ile izleyici karşına çıktı. Tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen dördüncü yapım olan Gizli Saklı, gelecek bölümler için olumlu sinyaller verdi. AB kategorisinde günü altıncı sırada tamamlayan dizi, ABC1 kategorisinde ise beklentilerin gerisinde kaldı ve beşinci sırada yer aldı.

Dizinin hayranları, ilk üç bölümün izlenme oranlarını yetersiz buldu. Başrolleri paylaşan Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı ikilisinin performansını gayet yeterli bulan Gizli Saklı dizisinin sevenleri, iki oyuncunun ekranlara yansıttığı enerjinin de olumlu olduğunu düşünüyor. Dizinin devamını merakla bekleyen hayranlar, izlenme oranlarının ilerleyen bölümlerde artmasını umuyor.