Manisa HaberleriPolitika

Başkan hakkını helal etmedi!

Manisa'daki 13. Olağan Kongre'de parti başkanı mazeretsiz istifalarını sunan 2 eski meclis üyesine hakkını helal etmediğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanlığı’nın 13. Olağan Kongresi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın katılımıyla düzenlendi. Partinin ilçe başkanı Nazım Baytok, tek liste ile girilen seçimde yeniden seçilerek güven tazeledi.

Baytok’un kongrede yaptığı konuşması sitem dolu geçti. Geçen dönem meclis üyeliği yapan ve görevi bittikten sonra mazeretsiz ve habersiz bir şekilde partiden istifa eden 2 eski meclis üyesine hakkını helal etmediğini söyledi.

EN AZINDAN DESTEKLERİNİ BEKLERDİM

Baytok geçen dönemde yaptığı faaliyetleri anlatarak başladığı konuşmasına; “2019 seçimlerinde Kula İlçe Teşkilatı olarak Genel Başkanımızın izinde Cumhur İttifakına inancımız ve desteğimiz tamdır. Cumhur İttifakı’nın devam etmesinin ülkemiz için zaruriyet olduğunun farkındayız ve bu eksende çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ancak bu ittifaka inanmayıp seçim zamanı başka kapılara dolaşan, başka siyasi partilere çalışmak suretiyle Cumhur İttifakı’na ihanet edenlerin de listeleri elimizdedir ve zamanı geldiğinde bu defterler bir bir açılacaktır. Kimsenin yaptığı ihanet yanına kar kalmayacaktır. Değerli ülküdaşlarım, bir konuyu üzülerek de olsa sizlerle paylaşmak istiyorum. 2014 yılında girmiş olduğumuz yerel seçimde başka siyasi partiden partimize geçerek belediye meclis üyeliğine seçilen 2 belediye meclis üyesi, belediye meclis üyeliği bittikten sonra ne yazık ki hiç izah bile etmeden partimizden istifa etmiştir. Üzülerek söylüyorum ama 5 sene en azından biz onlara teşkilatımızın en değerli makamını sunduk. Ama o arkadaşlar hiç izah bile etmeden E-Devlet üzerinden meclis üyeliklerinin bittiği gün partimizden istifa etti. Onlardan şunu beklerdim. En azından 5 sene yolda yürüdükleri arkadaşlarına siyasi destek olarak partimizden kalmalarıydı. Ama onlara hakkımı helal etmiyorum. Sizlerin de helal etmemesini istiyorum” ifadeleriyle devam etti.