İzmir Haberleri

Başkan Cem Kavur’dan Kemeraltı esnaflarına ziyaret!

, Kemeraltı esnafına ziyaretlerde bulundu. Başkan Kavur, Tarihi Kemeraltına ziyarette bulunarak esnafın sorunlarını dinledi. Mutluluğunu dile getiren İzmir İl Başkanı Cem Kavur: "Bireylere değil topluma hizmet anlayışımızla İzmir’de bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasta olacağız." açıklamalarında bulundu.

Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Cem Kavur Kemeraltı çarşısına ziyarette bulundu. Esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Cem Kavur, İzmir siyasetine yeni bir soluk getirmeyi hedeflediğini bildirdi.

“ÖZELLİKLE KEMERALTI’NA YAKIN BİR YERDE İL BİNAMIZI TUTTUK”
Dernek binasında gerçekleşen ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda yaşandı. Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Oğuz Şalvız’ın da bulunduğu ziyarette, Kemeraltı esnafının karşılaştıkları sorunlar ve alınması gereken önlemler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Cem Kavur, Kasım ayında göreve başlayan Tarihî Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin’i o gün ilk tebrik eden kişilerden biri olduğunu, bugünde il başkanı olarak ziyaretine gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek; “ İzmir İl başkanı olarak 2 hafta önce atandım. Çankaya’da Şair Eşref Bulvarı’nda ivedilikle il binamızı tuttuk. Yakın zamanda yönetim kurulumuzu belirleyerek İzmir Siyasetine yeni bir soluk getirmeyi amaçlıyoruz. Bu sebeple bireylere değil topluma hizmet anlayışımızla İzmir’de bulunan sivil toplum kuruluşlarıyla yakın temasta olacağız. Bunların içinde ise Kemeraltı’na ayrı bir önem veriyoruz. İl binamızı tutarken özellikle Kemeraltı’na yakın olsun istedik.

“9 EYLÜL İZMİR’E İLK BAYRAĞIN DİKİLDİĞİ YERDİR”
Burası İzmir’in kalbidir. 9 Eylül günü İzmir’e ilk bayrağın dikildiği yerdir. İzmir buradan hayat bulmuştur. İzmirlilik ve Kemeraltı ruhu bizim için ayrılmaz bir parçadır” dedi. Dernek Başkanı Semih Girgin’de İl Başkan Cem Kavur ve beraberindeki heyetin ziyareti sebebiyle teşekkür ederek, “Resmi olarak ben gözüksem de burada sabah kepenk açan, akşam kepenk kapatan her esnaf benim için bu derneğin başkanıdır. Ben sadece emanetçiyim, bu anlayışla hareket ediyoruz.
Esnafımızın istekleri ve çarşının eski günlerine dönmesi en büyük gayemiz. Sizlere de yeni atanmanıza rağmen önceliğinizi Kemeraltı’na verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ayrıca partinize İzmirli bir İl başkanının atanması da İzmir için önemlidir. dedi. Genel Merkez yöneticisi Oğuz Şalvız da derneğinin ilimizde yapmış olduğu başarılı etkinlik ve faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Kavur’un Kemeraltı’na ayrı bir önem verdiğinin altını çizen Şalvız, 60 bine yakın esnafın bulunduğu Tarihi Çarşıyla ilgili yapılacak her türlü çalışmaya Genel Merkez olarak katkıda bulunmaya hazır olduklarını belirtti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu. Daha sonra Başkan Kavur ve beraberindeki heyet Kemeraltı’nda esnafı ziyaret etti. Yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Kavur, ardından esnafı tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi.