İzmir Haberleri

Başkan Ali İhsan Yıldız; “Karabağlar’da Bütün Renkler Bizim”

İzmir Karabağlar Reis Mahallesi’ndeki seçimi yönetim kuruluyla takip eden CHP Karabağlar Başkanı Ali ihsan Yıldız, “Kongre sürecini bir demokrasi şöleni şeklinde geçireceğiz. Bu şölenin ilk adımı mahalle delege seçimleridir. Herkesin özgürce kendini ifade ettiği bir ortamda kongreye gideceğiz” diye konuştu.

Kongre sürecine girilirken Mavi Liste ve Beyaz Liste olarak hareket eden CHP’lilere de atıfta bulunan Yıldız, “Karabağlar’da bütün renkler bizim. Bizim rengimiz gökkuşağı. Biz renklerin kardeşliğine inanıyoruz. Herkesin aday olma hakkının olduğu; ama bütün partililerin de bütünleştiği bir kongre süreci geçireceğiz” sözlerine yer verdi.

Yıldız, Karabağlar’da 31 Mart coşkusunu kongre ortamına da taşıyacaklarını kaydederek, “Bizim kongrelerimiz seçim atmosferi kadar coşkulu geçer. İktidar perspektifimizi ortaya koyan bir dili hakim kılan ve iktidarı hedefleyen kadroların göreve geldiği bir kongre geçirmek için uğraşacağız” açıklamasını yaptı.

Yıldız, İzmir’in en büyük ilçesi olan Karabağlar’da kendilerine farklı bir sorumluluk yüklediğini belirterek, “Partimiz, iktidar perspektifi konusunda Karabağlar’da sorumluluk davranacak ve CHP’yi ilçemizde daha etkin hale getirecek” sözlerine yer verdi.

Bir yanıt yazın