Magazin

Barışmanın hemen ardından milyonluk hediye de geldi; Meedo, Şeyma Subaşı için kesenin ağzını bu kez iyice açtı!

Bir küs bir barışık ilişkilerinde yeniden bir araya geldiklerini duyuran sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi, barıştıktan sonra ilk pozlarını verdi. Geçtiğimiz günlerde barıştıklarını duyuran çiftten Meedo lakaplı Mohammed Alsaloussi’nin sevgilisi Şeyma Subaşı’na barışma hediyesi olarak 1 milyon 800 bin TL değerinde bir hediye aldığı öğrenildi.

AYRILIKLARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURMUŞLARDI

Bir yıla yakın süre birlikte olan Meedo ile Şeyma Subaşı, ocak ayında evlilik kararı aldıklarını duyurmuş ve çok geçmeden de ayrılık yolunu tutmuştu. Ayrılık haberi, Şeyma Subaşı’ndan gelirken, ünlü isim ayrılıklarını Instagram hesabından paylaştığı kısa bir metin mesajı ile duyurmuş ve ayrılığın nedenine ilişkin hiçbir açıklama gerçekleştirmemişti. Ayrıldıktan sonra barışmamalarına kesin gözüyle bakılan Meedo ve Şeyma Subaşı, yeniden bir araya geldi.

İLK PARİS’TE BARIŞTIKLARI ORTAYA ÇIKMIŞTI

Barıştıklarını bir süre basından gizledikleri anlaşılan Meedo ve Şeyma Subaşı’nın Paris tatilinde olduğu öğrenilmişti. Paris’in ünlü meydanlarından birinde Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa ile görüntülenen Meedo, ikilinin barıştıklarının kanıtı olmuştu. Ancak çift, barıştıklarını bu görüntülenmeden yaklaşık bir buçuk hafta sonra attıkları bir Instagram hikayesi ile duyurdu.

İLK FOTOĞRAF GELDİ

Ayrıldıktan sonra fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından kaldıran Meedo ve Şeyma Subaşı’ndan yeni bir fotoğraf geldi. Şimdilerde kızı Melisa ve sevgilisi Meedo ile Bodrum tatilinde olan Şeyma Subaşı, bir teknede sevgilisinin kucağında poz verdi. Sosyal medya kullanıcılarının barışma pozu olarak nitelendirdiği bu poz, ünlü ismin sevgilisinden aldığı milyonluk hediyeyi de ortaya çıkardı.

MEEDO’DAN ŞEYMA SUBAŞI’NA 1,8 MİLYON TL DEĞERİNDE HEDİYE

Çifttin barışma fotoğraflarında dikkat çeken detaylardan biri de Şeyma Subaşı’nın saati oldu. Dünyaca ünlü bir markaya ait olan 1 milyon 800 bin TL değerindeki saatin Meedo tarafından Şeyma Subaşı’na hediye edildiği öğrenildi.