EkonomiGündem

Bankaya gitmeye gerek yok: Eğer bu şartları yerine getirirseniz 200 TL iade edilecek!

Bankalar müşteri çekmek ya da müşterilerini memnun etmek adına birçok kampanya duyurusunda bulunuyor. Kuveyt Türk Bankası da bir kampanya başlattığını bildirdi. Bankaya gitmeye gerek kalmadan koşullar yerine getirilerek kampanyaya dahil olunabiliyor. Kampanya kapsamında ise 200 TL iade ediliyor.

Kuveyt Türk Bankası’ndan yapılan kampanya duyurusunda, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan Kuveyt Türk müşterisi olanlara 200 TL harcama iadesi yapılıyor.

KAMPANYA AÇIKLAMASI;

31 Mayıs 2023 tarihine kadar Kuveyt Türk Mobil’den 1 Şubat 2023’ten sonra görüntülü görüşme ile müşterimiz olan herkese 200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye!

Kampanyadan 1 Şubat 2023 – 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında görüntülü görüşme ile Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.

Müşteri olduktan sonra kartınızın gelmesini beklemeden Kuveyt Türk Mobil üzerinden kart bilgilerinizi görüntüleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Kampanya kapsamında 31 Mayıs 2023 sonuna kadar ilk kez -tek seferde- yapılacak 200 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasıyla 200 TL’lik harcama iadesi kazanılır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 200 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Dijital cüzdanlara yapılan ödemeler kampanya kapsamı dışındadır.

Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabilir.

Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.