Ekonomi

Bankaya fatura ödeme talimatı verenlere 100 TL hediye ediliyor!

Çalışma hayatının yaygınlaşması ile beraber fatura ödemek için şubelere gitmek sorun haline geldi. Bu nedenle bankalar tarafından fatura otomatik ödeme uygulaması başlatıldı. QNB Finansbank otomatik ödeme yapan müşterilerini sevindirecek flaş bir kampanya duyurusunda bulundu. Banka 4 adet ve üzeri talimatları için 100 TL ParaPuan hediye ediyor. İşte kampanyanın detayları…

QNB Finansbank yeni bir kampanya duyurusunda bulunduç Yazılı açıklama yapan banka QNB Finansbank Cep Şubesi, İnternet Şubesi veya ATM’leri üzerinden QNB Finansbank vadesiz hesabı üzerinden yapılacak fatura ödeme talimatlarına karşılık olarak Para Puan hediye edeceğini bildirdi. Söz konusu kampanyadan faydalanmak için 1 Nisan-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında talimat vermek gerektiği bildirildi.

QNB Finansbank Kampanya Detayları

Kampanya 1 Nisan-31 Mayıs 2021tarihleri arasında QNB Finansbank Cep Şubesi ,İnternet Şubesi veya ATM’leri üzerinden QNB Finansbank vadesiz hesabınızdan verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerlidir.
Kampanyaya katılım için; Bireysel Cep Şube ve İnternet Şube kanallarında HEMEN KATIL butonuna tıklanmalı yada FATURA yazılıp 2273’e SMS gönderilmesi gerekmektedir.

Vereceğiniz en az 2 yeni otomatik fatura ödeme talimatlarınıza; 2 adet talimat için 50 TL, 3 adet talimat için 75 TL ve 4 adet ve üzeri talimatlar için 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz.

Kampanya süresi içerisinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

Ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2021 tarihine kadar en az 1 kez otomatik olarak ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 30 Kasım 2021 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan puan tutarı vadesiz hesabınıza borç olarak kaydedilecektir.

Ödeme tarihinizde hesap bakiyeniz yetersiz olduğunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Talimatlı Ek Hesap limitiniz mevcut ise ödemeniz güncel faiz oranıyla bu limitinizden karşılanacaktır.

Verilen talimatlar için kazanılan ParaPuan’lar 1-6 Temmuz 2021 tarihlerinde CardFinans Nakit Kartınıza yüklenecektir. CardFinans Nakit kartı yok ise ParaPuan yüklenemeyecektir.

Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.
Sadece Bireysel Cep Şubesi, İnternet Şubesi ya da ATM’ler üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatları kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.