Ekonomi

Bankalardan kredi çekmeye hazırlanan vatandaşların dikkatine: ING Bank, TEB ve Yapı Kredi Bankası, bugün itibari ile sunacakları hizmetlerin ödemelerini 3 ay erteleyecek!

Vatandaşların nakit sıkışıklıklarına 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetleri ile destek olmak isteyen ING Bank, Türkiye Ekonomi Bankası ve ING Bank, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

ING Bank 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Bankacılık sektörünün aranan isimlerinden birisi olmayı başaran ING Bank, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,09 olarak belirledi.

ING Bank 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyeceği aylık taksit tutarını, 425 TL olarak duyurdu.

Yapı Kredi Bankası 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği avantajlı hizmetler sayesinde ülke sınırları içerisinde yaşayan vatandaşların dikkatini çekmeyi başarmış özel bankalardan birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde nakit sıkışıklığı artan vatandaşlara 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Yapı Kredi Bankası ilgili hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri aylık taksit tutarını, 36 ay vade ve yüzde 2,89 faiz oranı karşılığında 513,50 TL olarak hesapladı.

Türkiye Ekonomi Bankası 3 Ay Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönem itibari ile sunacak olduğu ihtiyaç kredisi hizmetlerinin ilk taksit ödemesinin 3 ay ertelenmesine izin veren özel bankalardan birisi oldu. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay ve aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,99 olarak belirledi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinden 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 441,38 TL olarak hesaplandı.