Ekonomi

Bankalara 10 bin TL altında kredi borcu olanlar dikkat: 382 TL geri ödeme yapılacak!

Bankalara borcu olanlar için önemli bir açıklama yapıldı. Tüm borçlarından kurtulmak isteyenler için QNB Finansbank duyuruda bulundu. Yapılan bilgilendirmeye göre bankadan 10 bin TL borç kapama kredisi çeken biri aylık 382.82 TL geri ödeme yapabilecek.

QNB Finansbank borç kapatma kredisini duyurdu. Banka açıklamasında, “Tüm borçlarınızı bankamızdan kullanacağınız ihtiyaç kredisi ile kapatabilir, geri ödemelerinizi esnek ödeme koşulları ve uygun faiz oranlarıyla gerçekleştirebilirsiniz.” Denildi. Banka borç kapatma kredisine başvurmak isteyenler TC kimlik numarasını 5030’a SMS atarak ön başvuruda bulunabilirler. SMS ile başvurmak istemeyenler QNB Finansbank Şubelerini ziyaret edebilirler.

Borç Transferi Kredisi Koşulları

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz.

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir. Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır.

Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.

Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir.