EkonomiGenel

Banka şubesine gitmeden 5000 TL ödeme verilecek! 14 gün içinde başvuru yapın

Vatandaşlar giderek artan enflasyon yükünün altında ezilirken Hangikredi ve Yapı Kredi Bankası işbirliğiyle 5000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız nakit avans kampanyası açıklandı.

Şimdi tüm hızlı nakit ihtiyaçlarınız için 5000 TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avans fırsatını Yapı Kredi’de bulabileceksiniz. Şimdi şubeye gitmeden dakikalar içerisinde Yapı Kredili olanlara yüzde 0 faizli nakit avans fırsatı sunulacak. Ancak bu fırsat yalnızca Hangikredi üzerinden yeni müşteri olanlara sunulacak.

Kampanya Koşulları

Kampanyadan 13 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir.

Kampanyadan hangikredi.com sitesi üzerinden Yapı Kredi Mobil’i indirip “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanamayacaktır.

Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra 15 gün içerisinde bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz, başvurusu bankamızca değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartlarının kullanıma açılması durumunda yararlanabilecektir.

Kampanya tanımlamaları kredi kartı açıldıktan sonra 7 gün içerisinde yapılacaktır. Kampanya tanımı sonrasında 30 Haziran’a kadar faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlanılabilecektir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans kampanyasından kapsamında kredi kartı açılışından sonra sadece bir kez faydalanılabilecektir. Kampanya kapsamında kullanılacak maksimum taksitli nakit avans tutarı 5.000 TL’dir ve 5-12 ay arasındaki tüm vadelerde geçerlidir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından 30 Haziran’a kadar Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden yararlanılabilecektir. Şube, Müşteri İletişim Merkezi ve ATM üzerinden kullanılan Taksitli Nakit Avans işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatı sadece bireysel kredi kartları ile kullanılabilecektir.