EkonomiGündem

Banka, ceplere iyi gelecek kampanyasını duyurdu! İnternetten yapacağınız alışverişlerde geçerli 50 TL hediye edilecek

Yapı Kredi bankasından, müşterilerinin cebine iyi gelecek kampanya açıklandı! 28 Şubat yani bu ayın sonuna kadar geçerli olacak hediye bakiye fırsatı kapsamında banka müşterilerine belirli bir alışveriş tutarını karşılamaları koşulu ile 50 TL değerinde hediye verilecek. Hediyeler direkt kartlara yüklenecek. Kampanyaya dair tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz…

Kampanyaya Dahil Edilecek Platformlar

Kampanya, Amazon.com.tr, Hepsiburada, Gittigidiyor, N11.com, Trendyol, Dolap.com internet sitesi ve mobil uygulamalarından yapılacak alışverişler için geçerli. Trendyol ve Dolap.com’da cüzdan ile yapılan harcamalar dahil değil edilmiyor.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar

Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kredi kartları, bireysel TLcard’lar, Albaraka ve Vakıfbank Worldcard’larla kampanyaya dahil işyerlerinden yapılacak alışverişler dahil. Anadolubank Worldcard’lar kampanyaya dahil değil.

Fiziki mağazalardan ve fiziki POS’lardan yapılan alışverişler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan geçerli internet sitelerinden ve mobil uygulamalardan gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahildir.

Kampanyaya Dahil Olan/Olmayan Tüm İşlemler

Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
Kampanyaya peşin ve taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.
Dijital kartla yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
Aynı gün aynı işyerinden tek seferde yapılacak 500 TL ve üzeri harcamalara 50 TL Worlpuan verilecektir.
Kampanyaya SMS (kısa mesaj) ile veya World Mobil uygulaması üzerinden katılım yapılabilecektir.
Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
Bireysel kredi kartları için; kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan’lar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartları ya da TLcard’lara en az 1 adet kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı ya da TLcard olması durumunda 3 Mart 2022 tarihinde yüklenecektir.
Puanların son kullanma tarihi 3 Nisan 2022’dır.
Kullanılmayan puanlar 4 Nisan 2022 itibari ile geri alınacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan puanlar, en az 1 adet kullanıma açık bireysel TLcard olması durumunda TLcard’lara kazanılan 3 Mart 2022 tarihinde yüklenecektir.
Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard’ına yüklenecektir.
Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard’ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard’lara yüklenecektir.