Denizli Haberleri

Banka aracı kaza yaptı! Paralar etrafa saçıldı!

Kaza yapan zırhlı banka aracındaki paralar etrafa saçıldı. 7 kişinin yaralandığı kazada jandarma ekipleri kaza yerinde uzun süre etrafa saçılan paraları topladı.

Denizli’de bir zırhlı banka aracı otomobille .çarpıştı. Takla atan zırhlı araçtaki paralar etrafa saçıldı. Edinilen bilgiye göre; Denizli’nin Pamukkale ilçesi Adnan Kahveci Bulvarı’nda meydana gelen kazada, bankalardan para toplayan zırhlı araç, Fırat K. yönetimindeki 45 SC 7871 otomobil ile çarpıştı. Kavşakta duramayan Fırat K., zırhlı araca yandın vurdu. Çarpmanın şiddetiyle taklalar atan zırhlı aracın kapısı açıldı ve araç içerisinde bulunan paralar etrafa saçıldı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

BİRİ BEBEK 7 YARALANDI

Fırat K. idaresindeki otomobilde bulunan 5 aylık bebeği, eşi ve iki kuzeni ambulansla hastaneye kaldırıldı. Taklalar atan zırhlı aracın şoföru Hüseyin Görgülü ayakta muayene edilirken güvenlik görevlilerinden Kadir Hız, araçta sıkıştı. Belinde platin takılı olduğu öğrenilen Hız, itfaiye ekiplerinin yoğun uğraşları sonucu sıkıştığı yerden yaralı olarak çıkarıldı. İki araçta toplamda 7 kişi yaralı olarak çevre hastanelere sevk edildi.

JANDARMA PARALARI TOPLADI

Etrafa saçılan paraları ise jandarma ekipleri tarafından topladı. Paralar bölgeye gelen başka bir başka zırhlı araca sevk edildi. Zırhlı araçta içine sıkışan paralar da itfaiye ekiplerinin zırhı kesmesi ile çıkarıldı. Görevliler etrafta bir süre para aradı. Öte yandan hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.