Gündem

Bakırköy’de Buz Lazer Epilasyon Deneyimi

Son zamanların en konforlu lazer epilasyon deneyimi olan Buz Lazer hizmetini Bakırköy Lazer Epilasyon merkezinde almak mümkün. Lazer Epilasyon Bakırköy kliniğinde etkili, güvenli ve son teknoloji lazer uygulaması ile istenmeyen tüylerden kurtulmak çok kolay.

Buz Lazer Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Yaklaşık 30 yıldır kadın erkek herkesin istenmeyen tüylerden kurtulma yolu olan lazer epilasyonun, Buz Lazer ile uygulama ve sonuç alma hızı da zaman geçtikçe artış göstermektedir. FDA onaylı Buz lazer uygulamasında ağrı olmaması nedeniyle memnuniyet oranın da artış görülmektedir.

Cihazın geniş tedavi başlığı ve vücudu -3 dereceye kadar soğutan Ice Teknolojisiyle acısız gerçekleştirilebilen bu uygulama ayrıca hızlı olması nedeniyle de kullanıcıların konforunu desteklemektedir. Soğuk başlığı ve patentli teknolojisi sayesinde cilt üzerinde yanık, iz ve leke oluşumunun engellendiği gözlemlenmiştir.

Patentli SHR teknoloji sayesinde tedavi başlığı cilt üzerinde sürekli hareket ettirilir. Kıllar kademeli olarak ısıtılırken çevre dokular korunduğundan ağrı hissi de oldukça azalır.

Buz Lazer uygulama süresi kısa olduğundan ve uygulama sonrası günlük hayata devam edilebildiğinden, günlük rutine entegre edilebilecek bir kolaylığa sahiptir.

Buz Lazer Uygulaması Hangi Bölgelerde Uygulanabilir?

Vücudun; yüz, çene, alın, kaş arası, kaş üzeri, dudak üstü, kulak içi, burun içi, koltuk altı, sırt, göğüs, göbek, bacak, kol, genital bölge gibi her bölgesinde uygulanabilir olması da kullanıcılara farklı alternatifler sunmaktadır. Kalın yapılı kılların yanı sıra ayva tüylerde de etkili olan Buz Lazer, kalınlaşma ve yayılma gibi bir yan etki yapmamaktadır.

Ergenlik bitimiyle birlikte her yaşta uygulanabilir olan Buz Lazer ‘in, ortalama 8 seansta kalıcı etkisi görülmektedir. Tüm mevsimlerde uygulanabilir olan bu yöntemin, güneşlendikten 1 hafta sonrasında bronz tene de uygulanabilir olması kullanıcıların konforunu arttırıyor.

Son Teknoloji Buz Lazer Uygulaması

Buz Lazer ailesinden olan Soprano Ice Platinum ve Soprano Ice Titanium modelleri, Alexandrite, Diyot, Nd:YAG olmak üzere üç farklı dalga boyunu tek bir cihazda birleştirmektedir. Bu sayede her cilt tipi için güçlü, kalıcı ve etkili bir çözüm üretmektedir.

Buz Lazer yönteminin yapıldığı merkezlerde; cihaz kalitesi, epilasyonu uygulayan kişinin deneyimi, uygulama yöntemleri, kıl rengi, cilt rengi ve buna uygun uygulama yönteminin belirlenmesi gibi birçok faktör yapılan uygulamanın zararsız olmasında dikkat edilmesi gerekmektedir.

Cilde ve kıl tipine uygun ve doğru enerjiler kullanıldığı takdirde deri yüzeyinde leke oluşumu görülmemektedir. Güvenirliği yapılan araştırmalarla kanıtlanmış olan Buz Lazer yöntemiyle beraber, tüm cilt ve kıl tiplerinde kalıcı ve etkili sonuçlara ulaşılmaktadır.

www.buzlazer.com linkinden bulunduğunuz yere en yakın gerçek Buz Lazer kliniklerine güvenle ulaşabilirsiniz.