Eğitim

MEB’den yüz yüze eğitim açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “2, 3 ve 4.sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. 8.ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek” açıklamalarının üzerine tüm gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) çevrildi. Bakanlıktan, yarın saat 11.00'de Bakan Ziya Selçuk'un, yüz yüze eğitimin detaylarını açıklayacağı duyurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüz yüze eğitimi hakkında “2, 3 ve 4.sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. 8.ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek” demesi üzerine tüm gözler Milli Eğitim Bakanlığı’na (MEB) çevrildi.

MEB’den yapılan açıklamada Bakan Ziya Selçuk’un, yarın saat 11.00’de yüz yüze eğitimin detaylarını açıklayacağı bildirildi.

BAKAN SELÇUK TAKVİMİ PAYLAŞACAK

Kabine toplantısının ardından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını değerlendirecek olan Bakan Selçuk, söz konusu sınıfların hangi tarihte hangi aralıklarla yüz yüze eğitime başlayacağı konusunda takvimi paylaşacak.

MUHABİR VE KAMERAMANLAR KATILACAK

Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Bina Fuaye Alanı’nda yapılacak olan basın toplantısına sadece muhabir ve haber ajansları kameraları alınacak.