Kamu

Bakanlık duyurdu: Soyadı ve cep telefonu bilgilerinizi e-devlet üzerinden güncelleyin!

İçişleri Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden önemli bir duyuruda bulundu. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların, sınav e-başvurusunu yapmadan önce; soyadı, cep telefonu, e-posta adres bilgilerini e-devlet üzerinden güncellemeleri gerektiği bildirildi.

2021 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına katılmaya hak kazanan adaylar, 20-27 Ekim 2021 tarihleri arasında sınav ücretini yatırdıktan sonra https://www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvurularını gerçekleştirebilecekler. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı önemli bir duyuruda bulundu.

Bakanlık tarafından yapılan duyuruda şu ifadeler kullanıldı:

“Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yazılı Sınavına Katılmaya Hak Kazanan Adayların, yazılı sınav ücretini ödedikten sonra https://basvuru.meb.gov.tr/ internet adresinden sınav e-başvurusunu yapmadan önce; soyadı, cep telefonu, e-posta adres bilgilerini e-devlet üzerinden güncellemeleri gerekmektedir.

Adaylara duyurulur.”

2021 yılı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 10:00’da Ankara’da gerçekleştirilecek. Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için adayların sınav giriş yerlerini 13 Kasım 2021 tarihinde https://www.meb.gov.tr adresinden son bir kez kontrol etmeleri gerekiyor.