Eğitim

Bakan Selçuk’tan flaş açıklama! Okullar tamamen açılacak mı?

Öğrenciler ve ailelerin merakla takip ettiği 'Okullar tamamen açılacak mı?' sorusunun cevabına ilişkin son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor" ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların tamamen açılıp açılmayacağına yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, “Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Bizim de arzumuz isteğimiz o yönde şu anda salgın şartları buna izin vermiyor inşallah önümüzdeki günlerde salgının seyrine bakarak ilgili kurumlarla görüş alışverişi yaparak bu konularda elimizden geleni yapacağız.”

Bakan Selçuk, ara tatilin başlamasıyla birlikte yaptığı açıklamada “Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz. Bunun için herkesin desteği gerekiyor. Öyleyse başlığı açıyorum: #maskenitakçünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var” ifadelerini kullanmıştı.