Gündem

Bakan Koca’dan Nisa Bebek Açıklaması! Türkiye’nin Merak Ettiği Nisa Bebeğin Sağlık Durumu Nasıl?

Türkiye onu vicdansız annesinin boş bir araziye bırakması üzerine ATT Büşra Durmaz’ın sütannesi olması ile tanıdı. Büşra Durmaz’ın adını Nisa Mihriban olarak koyması ile bizlerde Nisa bebek olarak tanıdık. Peki, hayata talihsiz bir başlangıç yapan Nisa bebeğin sağlık durumu nasıl? Bakan Fahrettin Koca Nisa bebeğin son sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Nisa Bebeğin Son Durumu

Bakan Koca Nisa bebeğin durumunun takip edildiğini ve ilgilenen bütün sağlık çalışanlarının elinden geleni Nisa bebek için yaptıklarını bildirdi. Boş bir araziye bırakılan Nisa bebeğin hayati sağlık sorunlarının olmasından dolayı hastaneye kaldırıldığını ve yakın takipte olduğunu da sözlerine ekledi.

Bebek Yoğun Bakımda Tutuluyor!

Boş bir arazide bulunan ve ATT Büşra Durmaz tarafından sütü ile beslenen Nisa bebek götürüldüğü yuvada bir süre sonra rahatsızlanınca hastaneye kaldırılmıştı. Bakan Koca’nın açıklaması üzerine hayati sağlık sorunları yaşayan Nisa bebek yakından takip edilmek amacı ile yoğun bakım servisine yatırıldı. Yuvaya gittikten kısa bir süre sonra rahatsızlanan Nisa bebekle ilgilenen görevli D.Y hakkında ihmal olup olmadığına dair soruşturma açıldığını da belirten bakan Koca Nisa bebek için gereken her şeyin yapılacağını belirtti.

Vicdansız Anne Tutuklandı!

Nisa bebeğin boş bir arazide bulunmasından sonra sıkı bir takip yapan emniyet güçleri kontrol edilen kamera kayıtlarında Nisa bebeği bırakan vicdansız anneyi buldu. Maltepe’den metroya binerek Pendik’e gelen oradan taksi ile boş araziye bebeği bırakıp kaçan anneye ifadeler ve kamera görüntüleri ile ulaşıldı. “kasten öldürülmeye teşebbüs” suçlamalarından hakkında soruşturma başlatılan Ebru S.  emniyetteki ifadesinden sonra tutuklandı. Daha önce de imam nikâhı ile evli olduğu kişiden olan çocuğuna da bakamadığı için kayınvalidesine bırakan Ebru S. Nisa bebeğe de bakamayacağı düşüncesinden dolayı bıraktığını ifade ederken birileri görsün diye apartmanın önüne bıraktığını ve orada beklediğini ifadesine ekledi.