GündemManşet

Bakan Koca güzel haberi verdi: Türkiye’de vaka sayısı düşmeye devam ediyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 22 Aralık corona virüsü tablosu yayınlandı. Son tabloya göre, yapılan testler sonucunda 19 bin 256 yeni vaka tespit edildi. Vaka sayısını değerlendiren Bakan Koca, “Ağır hasta sayısı ve aktif vaka sayısı düşmeye devam ediyor.” İfadelerini kullandı. İşte güncel vaka tablosu ve Bakan Koca’nın değerlendirmesi…

Sağlık Bakanlığı 22 Aralık corona virüsü tablosunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı. Yeni tabloya göre, 192 bin 316 test yapıldı. Yapılan testler sonucunda 19 bin 256 vaka tespit edildi. Hasta sayısının 3 bin 309 olarak bildirildiği tabloda, 251 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Covid-19’dan kurtulanların sayısı ise 32 bin 110 olarak belirtildi.

Aile içi bulaşmalar artış gösteriyor

22 Aralık corona virüsü tablosunu değerlendiren Bakan Koca, “Bugün tespit edilen 3.309 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısı ve aktif vaka sayısı düşmeye devam ediyor. Vakaların azaldığı bu dönemde aile içi bulaşmalar artış gösteriyor. Her yerde tedbirlere uymalıyız. Birlikte mücadele güçlü netice verecek. http://” ifadelerini kullandı.