Magazin

Baba Dizisinde Radikal Değişim! Bazı Oyuncular ile Yollar Ayrıldı, Yeni Oyuncuların Katılması Bekleniyor!

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Baba, ilk sezonu geride bıraktı. Gelecek sezon için iddialı bir şekilde geri dönmeyi planlayan dizide Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş ikilisi başrollerde olmaya devam edecek.

2022 yılının en iddialı yapımı olarak anılan dizi, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük ilgi gördü. Dizinin sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosu, diziye olan beklentilerin günden güne artmasına neden oldu.

Yaz Tatilini Fırsat Bildiler

İzlenme oranlarında tam olarak beklentiyi karşılayamayan dizi, çok kötü bir performans da sergilemedi. Ancak sosyal medyada her bölümü oldukça konuşuldu. İkinci sezon için izlenme oranlarını yükseltmek isteyen sevilen yapım, çalışmalara şimdiden başladı.

Yaz aylarının gelmesi ile sezon arasına giren ‘Baba’, bu arayı fırsat bildi ve hikaye çalışmalarına başladı. Senaristler daha ilgi çekici konular üzerine çalışmalarını yoğunlaştırırken pek çok yeniliğin de ekranlara yansıması bekleniyor.

Baba dizinde yaşanana değişimler aslında bir süredir devam ediyordu. Ancak yapılması planlanan yeni değişikler ile birlikte senaryo üzerinde radikal kararların alınacağı haberleri geldi. Hikayede bazı oyuncular için yolun sonuna gelinirken, meydana gelecek değişiklikler bazı yeni rollerin ekranlara gelmesine zemin hazırlayacak.

Dilara Aksüyek Yeni Sezonda Olmayacak

Dizideki köklü değişiklikler, bazı oyuncuların oyuncu ekibinden ayrılmasına neden oldu. Bunların başında ise Dilara Aksüyek geldi. Ünlü oyuncu yeni sezonda dizideki oyunculardan biri olmayacak.

Geçtiğimiz sene yayınlanan Arıza isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Dilara Aksüyek, Tolga Sarıtaş ile birlikte başrolleri paylaşmıştı. Arıza isimli dizide partner olarak karşımıza çıkan ikilinin performansı çok beğenilmiş ve Baba dizisinde de partner olarak karşımıza çıkmışlardı. Ünlü oyuncunun diziden ayrılması hayranlarını bir hayli üzecek gibi gözüküyor.

Diziden ayrılan oyuncuların yanı sıra yeni katılacak olan oyuncuların da olması bekleniyor. Ancak henüz yeni katılacak olan oyuncular hakkında bir açıklama yapılmadı.