Kamu

B sınıfı sürücü belgesine sahip memur alımı için ilan verildi!

Kamu kurumlarına bağlı olarak çalışmak isteyenler belediye alımlarını takip ediyor. Belediye B sınıfı sürücü belgesine sahip memur alımı için ilan verdi. İlanda belirtilen şartları taşıyanlar, en geç 10 Ağustos 2021 tarihine kadar saat 17.00’ye kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Niğde İli Alay Belediye Başkanlığı, muhasebe kadrosunda memur alımı için ilan verdi. İlanda Önlisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programından mezun olanlar ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olanların başvurabileceği belirtildi. Ayrıca adayların KPSS 65 puan şartını da sağlamaları gerekiyor.

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

a) İlan edilen unvan için son olarak mezun olunan okul itibarı ile öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak, 2020 yılı KPSS sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,

b) Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak,

c) 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Başvuru sırasında;
Başvuru Formu Kurumumuzdan veya Belediyemiz www.alay.bel.tr internet adresinden temin edilecektir.
Başvuru formuna aşağıdaki belgeleri ekleyecektir.

a) Nüfus cüzdanı aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

b) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet üzerinden alınacak barkodlu mezuniyet belgesi, (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)

c) Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

ç) KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM sitesinden alınan barkotlu bilgisayar çıktısı,

d) Erkek Adayların askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

e) Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

f) 2 adet biyometrik fotoğraf, (1 adedi forma yapıştırılacak)

g) Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı sureti (Aslı ibraz edilmek kaydıyla fotokopisi Belediyemizce onaylanabilir.)

Belirtilen başvuru tarihlerinde elektronik ortamda veya posta yoluyla yapılan başvurularda fotokopisi gönderilen belgelerin aslının sınav tarihine kadar kurumumuza ibraz edilmesi gerekmektedir. (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilecektir.)

BAŞVURU YERİ, TARİHİ, ŞEKLİ VE SÜRESİ

Adaylar sözlü sınava katılabilmek için;

Adaylar başvuru esnasında istenilen belgeler ile 05.08.2021 tarihinden 10.08.2021 tarihine kadar saat 17.00’ye kadar (mesai günlerinde 08.00 – 17.00 saatleri arasında) müracaatlarını yapabileceklerdir.
Adaylar başvuru belgelerini;

Elektronik ortamda, Belediyemiz www.alay.bel.tr internet adresine,

Şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Alay Belediyesi Hürriyet Mah. İnönü Cad. No: 1 Alay Belediyesi NİĞDE adresine gönderebileceklerdir. (Geciken postalardan Belediyemiz sorumlu olmayacaktır.)

Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı halde yapılan başvurular, belediyemizce değerlendirmeye alınmayacaktır.

Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içinde yapılmayan başvurular dikkate alınmayacaktır.