İzmir Haberleri

Ayşe Tolga Agora'da imza gününde sevenleriyle bir araya geliyor!

İzmir’in en gözde yaşam merkezi olan Agora Alışveriş Merkezi ziyaretçilerine sunduğu yenilikler ve indirim fırsatlarıyla 2020’ye merhaba derken düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinlikleri ve kampanyalarıyla yeni yılın ilk ayında Agora ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

 “Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin” demek İçin Agora’ya Geliyor!

Bütünsel Şifa Uzmanı ve Klinik Aromaterapist Ayşe Tolga kaleme aldığı “ Titreşimini Yükselt Hayatın Değişsin” kitabının imza günü etkinliği için 4 Ocak Cumartesi günü saat 15.00’de Agora’da sevenleriyle buluşuyor. “Evrenin sırlarını bulmak istiyorsan, enerji, frekans ve titreşimi düşün” diyen Nicola Tesla’nın bu ünlü sözüne paralel olarak hazırlanan kitapta aromaterapi meraklıları ilgi alanlarına uygun çok verimli bilgiler bulabilecek. 

D&R mağazası işbirliği ile Agora Alışveriş Merkezi’ne gelen Ayşe Tolga 4 Ocak Cumartesi günü hem kitabını imzalayacak hem de okuyucularının merak ettikleri soruları cevaplayacak. 

Alışveriş merkezinin ortak etkinlik alanında gerçekleşecek imza günü ve söyleşi etkinliğine tüm ziyaretçiler davetli olacak.

Ayşe Tolga Kimdir?

9 Haziran 1973, İstanbul doğumlu Türk dizi ve sinema oyuncusu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü mezunudur. Sahne ve görsel sanatlar, reklam konularında ek eğitim programlarına katıldı. Moda, sağlık, spor, sanat ve kültür konularında yaşam biçimi programları yapımcı ve sunuculuk yaptı. “Life-style” alanında moda ve diyet konulu reklam çalışmalarında yaratıcı yönetmen ve oyuncu olarak görev almakta ve çeşitli reklam ajanslarına danışmanlık yapmaktadır. 1994-1996 yılları arasında rol aldığı Şehnaz Tango dizisiyle tanınır. Ayrıca Ezel Akay’ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde Nilüfer Hatun’u canlandırmıştır. 

Bir yanıt yazın