GündemMuğla Haberleri

Aydın’ın Didim İlçe Belediye Başkanı’na beyzbol sopalı saldırı!

Aydın’ın Didim İlçe Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı bir restoranda kimliği belirsiz 4 kişi tarafından beyzbol sopalı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu yaralanan Atabay ve avukatı hastanede tedavi altına alındı. Öte yandan kaçan şüphelilerin de yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, dün saat 23.30 sıralarında bir restoranda meydana geldi. Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, avukatı Nizamettin Bulut ile akşam yemeği sonrası kahve içtiği sırada ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren 4 kişinin saldırısına uğradı.

ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDILAR

Saldırıda Başkan Atabay ve avukatı çeşitli yerlerinden yaralanırken, saldırganlar garsonların müdahalesi üzerine olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Atabay ve avukatı ilçedeki özel bir hastaneye götürüldü ardından da kendileri Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne gitti.

ŞÜPHELİLERDEN 1’İ YAKALANDI

İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis saldırganlardan birini yakaladı, diğer saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.