Gündem

Aydın’da yaşayanlar yarın dikkat: Çok kuvvetli geliyor!

Meteoroloji’den kuvvetli yağış uyarısı geldi. Ege Bölgesi’nde Aydın’da yarın kuvvetli yağış bekleniyor. Yapılan açıklamada, yarın kentte ve ilçelerinde kuvvetli yağış etkili olacak. Kuvvetli yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği belirtildi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından Aydın’a kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Vatandaşlar, yarın etkili olacak olan kuvvetli yağışa karşı uyarıldı.

KUVVETLİ OLACAK

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi’nden yapılan açıklamada, “Yapılan son değerlendirmelere göre; 13.12.2022 Salı günü ilk saatlerden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Aydın il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m), batı ilçelerinde (Kuşadası, Didim, Söke, İncirliova, Koçarlı ve Germencik) yerel olarak çok kuvvetli (51-75 kg/m) olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.