Aydın HaberleriGündem

Aydın’da motosikletli şahıslar ateş açtı: Bacağından yararlanan adam aracıyla takip ederek sürücüyü öldürdü!

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Çamlık Mahallesi’nde bir aileye motosiklet üzerinde bulunan 2 kişi tarafından nedeni bilinemeyen bir sebepten dolayı ateş açıldı. Meydana gelen silahlı saldırıda 35 yaşındaki S.G. bacağından yaralandı. Bacağından yaralı olan S.G. isimli vatandaş aracına binerek kaçan motosiklileri takibe almasının ardından Aytepe mevkiisinde motosiklete çarptı.

YAKALAMAK İÇİN ARACINA ATLADI

Motosiklet sürücüsü 38 yaşındaki Sidal Savaş olay yerinde hayatını kaybetmesi ile otomobil sürücüsü S.G. olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler S.G.’yi arama çalışmaları başlattı.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde bir otomobili durduran ekipler araçta kanlı bezler bulmasının ardından araç içinde bulunan V.E, Ö.Y. ve S.Ş’yi gözaltına aldı.

DOKTORA PARA ÖDEYEREK AMELİYAT OLDU

Şüphelilerin, ifadelerinde, S.G’nin aracıyla motosiklete çarptıktan sonra yaralı olduğu ve aranması bulunduğu için kendi imkanları ile Muğla’ya geldiğini, ilçede faaliyet gösteren M.A’nın muayenehanesinde ameliyat olduğunu söyledikleri öğrenildi.

İfadeler doğrultusunda söz konusu muayenehaneye operasyon düzenleyen ekipler, burada M.A. isimli doktorun S.G’yi ameliyat ettiğini, S.G’nin Muğla’ya birlikte geldiği V.Ö’nün doktora 200 bin lira ödediğini belirledi. Ekipler, operasyon kapsamında S.G. ve V.Ö’yü de gözaltına aldı.

Şüpheliler emniyetteki ifade işlemlerinin ardından Didim’e götürüldü. Doktor M.A’nın ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.