Aydın Haberleri

Aydın’da korkunç olay! İntihar etti

Aydın'ın Efeler ilçesinde zeytinlikten silah sesi gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu ihbar etti. Olay yerine gelen ekipler kick boks sporcusu Oğuzhan U.'nun av tüfeği ile çenesinin altına dayayarak intihar ettiği belirlendi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde Ilıcabaşı Mahallesi’nde bulunan zeytinlikten saat 05.00 sıralarında silah sesinin gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

CANSIZ BEDENİNİ BULDULAR

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri, kick boks sporcusu olan ve Orta Mahalle’de market işleten Oğuzhan U.’nun cansız bedenini buldu. Memleketi Adıyaman’dan 7 yıl önce Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndaki (BESYO) eğitimi için kente geldiği ve bir daha geri dönmediği öğrenilen Oğuzhan U.’nun, av tüfeğini çenesinin altına dayayıp, intihar ettiği belirlendi

Oğuzhan U.’nun dün gece marketi kapattıktan sonra zaman zaman kick boks antremanları yaptığı zeytinliğe gelerek, intihar ettiği saptandı.

İNTİHAR ARAŞTIRILIYOR

Adıyaman’daki bir spor kulübünün de lisanslı sporcusu olan Oğuzhan U.’nun cesedi, polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından Aydın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, Oğuzhan U.’nun intihar nedenini araştırıyor.