Aydın HaberleriGündem

Aydın’da kaybolan koyunlarını aramak için çıkan adamın cansız bedeni bulundu!

Aydın’da acı bir olay yaşandı. Koyunlarını bulmak için evden çıkan kişiden haber alınamadı. Durum ekiplere haber verildi. İhbar üzerine bölgede arama başlatan ekipler, 10 saatlik çalışma sonucunda adamın cesedine ulaştı.

Olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Uzunçam Mahallesi’nde kayıp koyunlarını bulmak için motoruyla evden çıkan Hilmi Gülsevgi’den bir daha haber alınamadı. KOAH hastası olan kişinin yakınları hemen ekiplere haber verdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Kısa sürede bölgeye gelen jandarma, AFAD, Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Nazilli Belediyesi Afet ve Acil Durum Birimi (NAFAD), Nazilli Amatör Telsizciler Derneği (NATDER), Aydın Afet Arama Kurtarma Derneği (AFAR) ekipleri, köylülerle birlikte arama kurtarma çalışması gerçekleştirdi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Yaklaşık 10 saatlik arama kurtarma çalışmalarına Aydın Filo Komutanlığı’na bağlı İnsansız Hava Araçları da (İHA) destek verdi. Yapılan çalışmalarda Gülsevgi’nin motosikletine ulaşan ekipler, çalışmalarını o bölgede yoğunlaştırdı. Sabaha kadar devam eden çalışmalar sonunda motosikletine yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki mesafede Gülsevgi’nin cansız bedenine ulaşıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak.