Aydın Haberleri

Aydın’da görüldü! 2 metre uzunluğunda…

Aydın'ın Nazilli ilçesinde çatıdaki güvercinleri beslemek için çatıya çıktığında gördüğü karşısında şoke oldu. 2 metre uzunluğunda yılanla karşılaşan Hasköy Mahallesi muhtarı Hüseyin Danacı, yılan kendisine hamle yapınca korktuğunu söyledi. Danacı, 'Yılan sık görülmeye başlandı. Ancak, bu büyüklüktekine ilk kez rastladım" dedi.

Aydın’ın Nazilli ilçesinde Hasköy Mahallesi muhtarı Hüseyin Danacı, çatıdaki güvercinleri beslemek için çatıya çıktığında gördüğü karşısında şoke oldu. 2 metre uzunluğunda yılanla karşılaşan Danacı, yılan kendisine hamle yapınca korktuğunu söyledi. Danacı, ‘Yılan sık görülmeye başlandı. Ancak, bu büyüklüktekine ilk kez rastladım” dedi.

Hasköy Mahallesi Muhtarı Hüseyin Danacı, sabah saatlerinde evinin çatısındaki güvercinlerini yemlemeye çıktı. Bu sırada çatıdan bir yılanın sarktığını gören Danacı, önce bir süre seyrettiğini sonra kendisine hamle yapınca korktuğunu söyledi.

Yılanın bir süre uzaklaştığını anlatan Danacı, “Bölgede hava sıcaklıklarının artması nedeniyle yılan sık görülmeye başlandı. Ancak, bu büyüklüktekine ilk kez rastladım” dedi.