Aydın HaberleriGündem

Aydın’da düğün dönüşü feci kaza! Ölü ve yaralı var

Aydın’ın Karacasu ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Denizli’den düğüne katılan 2 kişi dönüş yolunda kaza yaptı. ATV olarak bilinen arazi motorunun devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Feci kaza, akşam saatlerinde Karacasu ilçesinin Yukarıgörle Mahallesi’nde meydana geldi. Denizli’nin Kale ilçesi İnceğiz Mahallesine bir yakınlarının düğününe katılan Ali Karabacaklı ve Murat Uzkuç, ATV olarak bilinen arazi motoru ile Aydın’ın Karacasu ilçesine doğru yola çıktı.

Ali Karabacaklı idaresindeki plakası olmayan ATV, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Araçtan düşen Karabacaklı ve Uzkuç metrelerce savruldu. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin kontrolü sonucunda Ali Karabacaklı’nın hayatını kaybettiği belirlendi. Yolcu olarak bulunan Murat Uzkuç ise yapılan müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan Uzkuç’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Ali Karabacaklı’nın cesedi Karacasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.