Aydın HaberleriGündem

Aydın’da Aldığı Arsanın Eski Sahibi Tarafından Pompalı Tüfekle Vuruldu

Aydın Nazilli’de korkunç cinayet. İcradan aldığı satılık arazinin eski sahibi tarafından pompalı tüfekle vurulan Mehmet İnanç A. hayatını kaybetti. Şüpheli Hasan D. suç aleti ile yakalanarak gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre olay Aydın’ının Nazilli ilçesinde bulunan Çaylı Mahallesinde yaşandı. Çaylı mahallesinde bulunan arsayı İcradan satışla alan Yüksek Fizik Mühendisi Mehmet İnanç A. arazide bulunduğu sırada araziye bakmaya gelen eski sahibi Hasan D. ve kardeşi Mehmet D. ile karşılaştı.

Mehmet İnanç A. ve arazinin eski sahipleri arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Öfkelenen Hasan D. pompalı tüfeği ile ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Mehmet İnanç A. ve kardeşi Mehmet D. yaralandı. Şüpheli Hasan D. ise olay yerinden kaçtı.

Arazinin Yeni Sahibi Hayatını Kaybetti

Olayı duyanların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken arazinin yeni sahibi Mehmet A. ambulansta hayatını kaybetti. Saçmanın isabet etmesiyle yaralanan Mehmet D. ise Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralı Mehmet D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden Mehmet A.’nın cenazesi Adnan Menderes Üniversitesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, jandarmanın yaptığı aramalar sonucunda şüpheli Hasan D. suç aleti olan pompalı tüfekle yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.