Aydın HaberleriMuğla Haberleri

Aydın ve Muğla’da giriş çıkış sınırlandırılması kaldırıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 6. Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı Tarabyada'ki Huber Köşkü'nde telekonferans yöntemi ile gerçekleştirildi. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basın mensuplarına normalleşme kademelerini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarına koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerde içlerinde Aydın ve Muğla’nın bulunduğu 7 ile giriş çıkış sınırlandırılması kaldırıldı

7 İLE ŞEHİRLER ARASI GİRİŞ ÇIKIŞ SINIRLANDIRILMASI KALDIRILDI
0,14 yaş grubu hafta içinde 13 Mayıs çarşamba günü, yine 11 – 15 saatleri arasında yürüme mesafesiyle dışarı çıkarılabilecek.
15 – 20 yaş ise, 15 Mayıs cuma günü yine aynı şartlar ve saatlerde dışarı çıkabilecektir. Sonraki haftalarda da aynı uygulamayı devam ettireceğiz. Dolayısıyla bu hafta sonu da sokağa çıkma sınırlaması uygulamamızı sürdürüyoruz. halen 31 ilde uygulanan şehirler arası giriş çıkış sınırlandırmasını ilk etapta bu geceden itibaren 7 ilimiz için bitiriyoruz.