Aydın HaberleriEge HaberleriYerel Haberler

Aydın Söke’de akaryakıt istasyonunda korkunç kaza!

Aydın'ın Söke ilçesinde bir akaryakıt isyasyonunda korkunç bir kaza meydana geldi. Akaryakıt alan bir otomobile akaryakıt istasyonuna hızla giren bir otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken 2 kişi ise yaralandı.

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Söke-Milas Karayolu Argavlı Mahallesi yakınlarında bir akaryakıt istasyonunda saat 14.00 sıralarında korkunç bir kaza meydana geldi.

HIZLA ÇARPTI
Otomobilden inen 2 kişi bagaj kapağını açtıkları sırada Aydın’dan Söke istikametine gitmekte olan Ezgi Arık (23) yönetimindeki 09 ADB 30 plakalı otomobil de hızla akaryakıt istasyonuna girdi. Duramayan otomobil Şeref Kanat’a ait otomobile arkadan hızlıca çarptı.

ALKOLLÜ ÇIKTI
Otomobilin arkasında bulunan Şeref Kanat ve İdris Kural (47) son anda kendilerini kenara atarak ölümden döndü. Kazada arkadan çarpılan otomobildeki Şeref Kanat ve yanında yolcu olarak bulunan İdris Kural yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.
Kaza anı ise akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. Otomobile arkadan çarpan Ezgi Arık ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürülürken, yapılan kontrolde 0,65 promil alkollü olduğu öğrenildi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın